Forum Okręg PZW Bielsko-Biała Strona Główna
 Okręg PZW Bielsko-Biała
Forum Okręgu Wędkarskiego PZW Bielsko-Biała

Strona Okręgu PZW Bielsko-BiałaStrona okręgu   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Artykuł o Białej

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Okręg PZW Bielsko-Biała Strona Główna -> Ciekawostki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mk1212
Gruba Ryba
Gruba Ryba

PostWysłany: Czw Cze 10, 2010 11:30 am    Temat postu: Artykuł o Białej Odpowiedz z cytatem

Artykuł o Białej http://www.bielsko.biala.pl/2220,artykuly
Zapraszam do dyskusji......
batagur
Gruba Ryba
Gruba Ryba

PostWysłany: Czw Cze 10, 2010 10:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Biała odżywa, myślę że korzystny wbrew pozorom dla wędkarzy jest fakt że ryba z białki smakuje jak z szamba, więc nie ma zbyt wielu kłusoli a łowiący traktują łowienie typowo sportowo i ryby wracają do wody.

Co do podziałów okręgowych to uważam to za absurd. Każdy okręg powinien mieć jasno określony zasięg i wszystkie wody na jego terenie powinny mu podlegać. Już samo określenie że wędkarze z PZW Bielsko nie mogą łowić na Białce w Bielsku bo jest ona Katowic brzmi śmiesznie. Miejmy nadzieję że coś się wyprostuje w najbliższym czasie..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Okręg PZW Bielsko-Biała Strona Główna -> Ciekawostki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: