|
Okręg PZW Bielsko-Biała
Forum Okręgu Wędkarskiego PZW Bielsko-Biała
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
mk1212 Gruba Ryba

Dołączył: 03 Cze 2007 Posty: 274 Skąd: Bielsko-Biała "Zimorodek"
|
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 4:49 pm Temat postu: Sprzedam kij muchowy |
|
|
Panowie odsprzedam mój dotychczasowy kij muchowy Jaxon ORION #5/6 240 cm 2 skład- jest on po naprawie u p. Gawlika, ale gość zrobił to ekstra (uszkodzeniu uległo łączenie składów). Kijek używany trzeci sezon - choć przy mojej częstotliwości wypadów nad wodę to można powiedzieć, że najwyżej dobry jeden. Kijek w sam raz do pierwszych prób z muchówką nad wodę . Cenato ok. 60zł - jeśli ktoś byłby zainteresowany prosze o kontakt na GG lub PW
PS Do przyjaciół muszkarzy - nie martwicie się - tylko wymieniam kijek  _________________ Najbardziej martwi mnie to, że po mojej śmierci, żona sprzeda cały mój sprzęt muchowy, w cenach, po których powiedziałem jej, że go kupiłem … |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mk1212 Gruba Ryba

Dołączył: 03 Cze 2007 Posty: 274 Skąd: Bielsko-Biała "Zimorodek"
|
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 5:45 pm Temat postu: |
|
|
Zapomniałem dodać, że w grę wchodzi też zamiana za Bacika 6-7m _________________ Najbardziej martwi mnie to, że po mojej śmierci, żona sprzeda cały mój sprzęt muchowy, w cenach, po których powiedziałem jej, że go kupiłem … |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|